KADROMUZ

ALİ AKINCI - Okul Müdürü

1973 Yılında Gülşehir İlçesinin Yüksekli Köyünde doğdum. İlköğrenimimi Yeşilli İlkokulunda,orta öğretimimi Nevşehir Merkez Ortaokulunda , lise öğrenimimi ise Nevşehir Lisesinde ve üniversite eğitimimimi ise Niğde Üniversitesi Eğitim Fakültesinde tamamladım. 1994 yılında Karaman Ermenek İlçesi Malazgirt İlkokulunda müdür yetkili öğretmen olarak göreve başladım. 4 yıl Karaman Ermenek Görmeli,Olukpınar,Avcılar ve Evsin(Bise) okullarında müdür yetkili öğretmen ,2 yıl Nevşehir Acıgöl Ağıllı İlköğretim Okulunda öğretmenlik ve müdürlük, 8 yıl Acıgöl M.Zeki Hanoğlu İlköğretim okulunda müdürlük,5 yıl Acıgöl Atatürk İlköğretimde müdürlük ve 9 yıl Nevşehir Merkez Örnek Evler İlkokulunda müdürlük yaptıktan sonra 01/08/2023 tarihinde okulumuzda göreve başladım. Evli ve 1 çocuk babasıyım.